Obvestila‎ > ‎

DAN ŠOLE - obvestilo

objavljeno: 4. apr. 2017 10:56 avtor: Simona Lorenčič

Spoštovani.

V petek, 7. 4. 2017, bomo obeležili že 8. dan šole OŠ Benedikt in sicer ob 19. 00 uri v športni dvorani v Benediktu. Tudi tokrat bogat program pripravljajo otroci vrtca in učenci šole Benedikt ter gostje. Izkupiček zbranih prostovoljnih prispevkov je namenjen šolskemu skladu.

Na prireditvi, kot prvi nastopajoči, se bodo predstavili otroci iz naslednjih skupin oz. oddelkov vrtca. Oddelek SONČKI, MEHURČKI, ZVEZDICE, OBLAČKI in METULJČKI samo starejši otroci (otroci 2. star. obd.).  

Ker gre za veliko prireditev, ste naprošeni, da na dan prireditve (ura prihoda in zbiranja: ob 18.30 uri) pripeljete svojega otroka v šolo in sicer po naslednjem dogovoru.

Sončki in Oblački se zberejo v prvi učilnici šole spodaj v pritličju. Zvezdice, Mehurčki in Metuljčki pa v drugi (sredinski) učilnici šole prav tako spodaj v pritličju.

Po izvedeni naši  točki se otroci najprej vrnejo v obe učilnici, kamor jih pridete tudi takoj iskat, nato pa si skupaj še ogledate preostanek prireditve. 

Hkrati pa Vas želimo spomniti, da naj bodo otroci oblečeni ob prihodu v šolo tako, kot smo vam povedali in vas prosili. Nastopali bodo v čevljih, tako da jih ne preobuvate v copate.


Hvala za razumevanje. 

Comments